РегионалниСамоковСпорт

Божидар Димитров и Емили Виденова с медали от купа „Велинград”

“Самоков 365”
Божидар Димитров и Емили Виденова се наредиха сред призьорите за купа „Велинград” като заеха съответно втора и трета позиция на почетната стълбичка.
Тодор Малчов от „Александър Логистик” и съотборничката му Калина Недялкова спечелиха първите места при мъжете и жените от състезанието с ролкови ски, организирано от БФСки, ски клуб „Атлас“ и Община Велинград.
В масовия старт на 7,5 км. Малчов постигна време от 18:00,9 мин. Втори с 20:33,4 мин. остана самоковският представител от „Рилски скиор” Божидар Димитров, а трети е Димитър Петров от „Атлас” с 21:23,2 мин.
При жените на 5 км. Калина Недялкова е първа с 14:23,3 мин. Втора е нейната съотборничка Александра-Ан Влахова с 15:49,3 мин, а трета е Емили Виденова („Рилски скиор”) със 17:19,8 мин.
Във всички възрастови групи участваха 64 състезатели от цялата страна. Призьорите бяха наградени от Исмаил Моллов – зам.-кмет на Велинград с ресор спорт, култура, образование и Невена Шуманова – гл. специалист в Община Велинград. За отличната организация на състезанието помогна и полиция на Велинград, която обезопаси трасето за състезателите.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close