Обща категорияРегионалниСамоков

Благодаря Ви, д-р Петрунов!

На 3 октомври 2019 г. влязох по спешност в МБАЛ – Самоков. Преди това вкъщи ми стана зле, аз съм хипертоник и имам диабет. Наложи се да позвъня на 112 и  бързо след това дойде екип на Спешната помощ в града. Фелдшерът, който ме прегледа беше много внимателен и любезен. След като направи необходимото той констатира, че състоянието ми не е никак добро. Откараха ме по спешност в болницата и д-р. Чантарска направи необходимите изследвания и ме приеха в отделението.

На следващия ден усетих влошаване на състоянието ми, защото бях вдигнала много високо кръвно. Знаех, че е така още преди да ми го премерят, защото съм хипертоник. Наред с това имах силно сърцебиене. Повиках дежурния лекар. В този ден на смяна беше д-р. Петрунов. Той ми измери кръвното и установи високите стойности. Нареди пускане на система в рамките на 24 часа, за да предотврати по думите му  прекарване на инсулт.

Много съм благодарна за отношението и навременните мерки от страна на д-р Петрунов. Благодаря на това загрижено момче за отношението не само към мен, но и към всички болни в този момент. Той беше отзивчив и любезен, въпреки че и неговата майка, най-близкият му човек, беше приета също в болницата. Той се грижеше и за нея и за пациентите си еднакво добре. Това е много важно за един болен човек – добрата дума и куража. Благодарение на д-р Петрунов месеци наред се чувствам добре. Желая му от все сърце здраве, успех в професията и щастлив живот!

С уважение: Мона Славева

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close