БизнесРегионалниСамоков

Бензиностанция Сима Ойл със стратегическа локация и конкурентни цени

Самоков 365

В средата на януари бензиностанция Сима Ойл отвори врати в град Самоков.  Разположена е на околовръстния път над кв. Самоково, познат като Новия мост, комуникативна локация по път за Боровец в едната посока и Дупница в другата, в близост до местните села. Бензиностанцията стартира с ежедневно работно време от 06:00 до 23:00 часа, а компетентни служители ще бъдат на разположение на клиентите.

Сима Ойл има лиценз за продажба на газ за битови нужди, което я превръща в единствената бензиностанция на територията на града, в която спокойно и по всяко време клиентът може да се възползва от тази услуга. Предлага традиционните горива – бензин, газ и дизел на конкурентни за региона и страната цени. Система за улавяне на вредни емисии работи в полза на запазването на чистия планински въздух

Приятна атмосфера предлага кафе-маркетът към бензиностанцията, който има и функцията на място за отдих, където човек може да си почине от дълго пътуване. В него собствениците са концентрирали добрия си вкус и са заложи на модерни елементи в интериорния дизайн.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close