ОбществоСамоков

Балерините от „Кати денс“ с медали от национален конкурс в Перник

Анна Манова

Момичетата от танцово студио „Кати денс“ донесоха за пореден път медали за Самоков от участието си в национален конкурс.

Грациите на Катрин Митева взеха участие във второто издание на Elite Dance Championship в гр. Перник на 1 март. Това е едно от най-големите състезания по улични, съвременни, класически, характерни, к-поп танци в България. В спортна зала „Борис Гюдеров“ в града се събраха над 60 от най-добрите танцови отбори с над 800 танцьора. Участниците бяха оценявани от жури, съставено от уважавани имена от световната и българска сцена.

Момичетата от „Кати денс“ се представиха в няколко възрастови групи  – до и над 15 години, групи и дуети в категория  Contemporary. В малката възрастова група до 15 години танцьорките се класираха на второ и трето място, а големите се наредиха на пета позиция. Отлично класиране направиха и дуетите – Лина Гаврилова и Александра Санкова спечелиха трето място, а на четвърта позиция стъпи дуото Яна Назлиева и Лина Гаврилова.

„Полина Бакрачева, Деяна Шевченко, Емилия Попова, Гергана Попова, Анелия Вукадинова, Александра Санкова, Лина Гаврилова, Виктория Терзийска, Доника Баракова, Ренета Шукадарова, Антоанета Терзийска, Радина Попова, Стела Бонева, Яна Назлиева, Виктория Стойкова, Бояна Пенева, Мария Чаушева- благодаря ви,момичета, за всичко! Всеки миг с вас е безценен и независимо от каквото и да е класиране, вие за мен сте победители. От сърце благодарим на кмета на община Самоков Владимир Георгиев за осигурения транспорт и подкрепа, за нас е наистина важно и го оценяваме. Благодаря на всички родители, за това че винаги ни подкрепят!“, сподели гордата ръководителка Катрин Митева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close