Лека атлетикаРегионалниСпорт

Атлетите на СК “Рилски атлет” с плакети и подаръци от кмета Георгиев

Илиян Чалгънов

Петима лекоатлети от спортен клуб „Рилски атлет“ гостуваха на кмета Владимир Георгиев, в четвъртък, 21 септември . Всички те участваха на Европейските детски игри и завоюваха медали и призови места, като част от националния отбор по лека атлетика.

Вивиан Кръстева, Георги Ганджулов, Димитър Тосков, Изабел Крамарска и Александър Шаренкапов, получиха плакети и сувенири, както и огромната благодарност от страна на кмета Георгиев и неговият заместник Сайменов. Редом с нашите атлети присъстваха и наставниците Костадин Чифлиджанов и Любослава Николова, както и президента  на клуба Славейко Гергинов.

„Много се радвам и се гордея с вашите успехи и усилията, които полагате, вие и треньорите“ се обърна към младите спортисти, кметът Георгиев.  От своя страна той се ангажира, да бъдат подобрени условията и отоплението през зимата, тъй като често младите спортисти тренирали с по няколко ката дрехи, при минусовите температури.

„Искам да Ви пожелая да продължавате все така да се трудите, порадвайте се, но не се възгордявайте толкова, защото ще загубите и да полагате много усилия в спорта и образованието“ завърши зам.-кмета Сайменов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close