Култура

Ангелите на Кати с отличия от фестивал “Ритъмът в сърцето ми”

katrinМария Галчева

В неделя в културен дом ” Средец”, Народно читалище ” Света София”, се проведе деветото издание на Националния танцов фестивал “Ритъмът в сърцето ми” за купа „Средец” . В него взеха участие много клубове от страната във всички танцови направления, като най-многобройни бяха категория „Съвременни и забавни танци”. Момичетата от Танцово студио ” KATTY”- Александра Майдавска, Маргарита Александрова, Мария Иванова, Милена Кралева, Христина Петрова, Каролина Машева, Христиана Виденова, Катерина Вукова, взеха участие в тази категория – групи над 15 години с танца “Притури се планината” и солово изпълнение на Ева Драгалевска- ” Вечерай, Радо”.

Бяха раздадени по четири отличия в категория. Групата и солото бяха отличени с диплома за отлично представяне. Журито на фестивала беше в състав: Алфредо Торес – кубински танцьор, Росен Канев – премиер солист на Софийската опера и балет , Боряна Сечанова – директор на балет ” Арабеск”.

„Казвам огромно благодаря на момичетата, гордея се с тях, това е първото ми състезание като треньор! Благодаря на родителите за доверието! Надявам се това да бъде старта на поредица от подобни изяви, все по-големи успехи и сбъднати мечти!” каза пред „Самоков 365” Катрин Митева, ръководител на танцовото студио.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close