ОбществоРегионални

#АнгелитеНаКалин продължават с добрите дела

Ученици от СУ “Никола Велчев“ организират крос за Калин

Христиана Видинова

 

„Правете всичкото добро, на което сте способни, с всички средства, които имате, по всички начини, които знаете, на всички места, където можете, по всяко време, когато можете, на всеки човек, на когото можете, докато можете! „

– Джон Уесли

След благотворителния концерт, който бе организиран от учениците на ПТГ “Никола Вапцаров“ за 16-годишния Калин Иванов, възпитаниците на СУ “Никола Велчев“ продължават с доброто дело като организират благотворителен крос  под надслов – „Кросът на Калин“. Той ще се проведе във вторник /25.05/ от 10:30 на ролбана в Спортното училище. Припомняме, че на концерта бяха събрани над 4 хиляди лева и бяха преведени веднага по сметката на майката на Калин.

„В двора на училището ще бъде поставена кутия за Калин, като всеки, който иска да се включи в кроса, ще трябва да дари някаква сума, иначе няма да petyaможе да вземе участие в състезанието. То ще започне с тийм спринт на отбор СК“Рилски скиор“ и след това ще се бяга в отделни дисциплини.  Като сумата, която съберем в кутията ще бъде преведена на сметката. Всички се включват по някакъв начин, защо и ние да не го направим. Поканили сме всички училища, както и Общината, БК “Рилски спортист“, ВК “Самоков“, ПФК „Рилски спортист“ и много други. “ – сподели пред екипа на „Самоков 365“ Петя Стойчева – един от организаторите на кроса.

Номерът на банковата сметка на майка му е : 

BG61BPBI79424074962101
Post Bank
Галина Иванова

PayPal Galia_1234@mail.ru Galina Ivanova

 

Tags

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close