ОбществоРегионалниСамоков

„Алпин“ в Боровец с отличие за бутикова вила от БХРА

„Самоков 365“

Апартаментен туристически комплекс „Алпин“ в Боровец е обявен за най-добра бутикова вила на 2020 г. Отличието е от 25-тото издание на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) е първата професионална организация в туризма в България, която от 1996 г. връчва Годишни награди за най-добри постижения в областта на хотелиерството, мениджмънта, ресторантьорството, инвестициите и др. Това е една от най-старите асоциации в сферата на гостоприемството. Създадена е през 1993 г., когато на едно място се събират 20-тина хотелиери, които решават че могат да помагат за развитието на индустрията. Към днешна дата това е една от най-големите асоциации в България, която представлява дребния и среден бизнес. В нея са включени нас 3500 хотели, заведения, кафенета и 38 регионални центъра, които покриват цяла България, в това число и курортите.

Годишните награди на БХРА са в 26 категории, като в тях са включени всички, които имат постижения. Сред отличените са бутикова вила, най-добра верига ресторанти, сдружение с най-голям принос за изграждане на туристическия имидж на България, най-добър хотелиер, най-добър ресторантьор. Сред престижните отличия се нарежда вила „Алпин“. Като съчетава в себе си топлина и уют, стил и изисканост в комбинация с отлични условия за почивка в най-стария курорт. Комплекс „Алпин“ е предпочитано място за отдих, често посещаван от гости от редица държави. „Алпин“ е добре познат като един от най-добрите бутикови комплекси в Боровец и се стреми да поддържа своето реноме чрез най-висок клас обслужване на своите гости.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close