Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Актьорът Ники Станоев гостува в Хъб-а на 13 април

„Самоков 365”

Актьорът Ники Станоев ще гостува в Самоков на 13 април /събота/. Той ще представи Стендъп комедия, в която ще говори за музика. Събитието ще се проведе в Хъб-а от 20:00 часа.

Станоев е популярен както от малкия така и от големия екран. През последните  няколко години зрителите успяваха да го видят в различни образи и трансформации в „Шоуто на Слави”, „Нешоуто на Нед” и в популярния български ситком „Домашен арест”. Участва в много български и холивудски продукции. След 13-годишно отсъствие от сцената Ники Станоев се завръща със Стендъп комедия, в главно действащо лице е самият той.

„Сцената и контактът с публиката е нещо уникално! Именно затова се завръщам, естествено по необичаен начин”, споделя Станоев. И се спира да говори за музика, като желанието му е да представи своята забавна гледна точка защо поп – изпълнителите рисуват всяка дума, която пеят, защо метълите носят тесни дънки, как музиката му е помагала и пречила… за свалките на мацките. Той ще изпълнява, импровизира и споделя, че макар много да му се иска да попее, това ще е част, която ще спести на присъстващите. Идеята е да прекарате забавна и разтоварваща съботна вечер в Хъб-а.

Билети за събитието може да закупите от касите на EasуPay.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close