Спорт

Адриян Секулов и Александър Милов в националния отбор до 20-годишна възраст

nacionali do 20g.Крум Крумов

Националният отбор по баскетбол  за мъже до 20-годишна възраст започна подготовка в Самоков на 1 юни с 18 играчи. За пръв път лято с националната фланелка ще пропусне играчът на „Арис” Александър Везенков. Първите две контроли са с европейския шампион за тази възраст от миналата година Турция – на 12 и 13 юни в “Арена Самоков”. Предвидени са и две контроли с Македония на 19 и 20 юни, които ще бъдат в югозападната ни съседка. Отборът ще приключи с контролите отново в Самоков с мачове с Косово на 27 и 28 юни и с Румъния – на 3 и 4 юли.

Европейското първенство е в Италия от 7 до 19 юли. Нашите са в група с Израел, Гърция, Сърбия и Латвия.

Старши треньор на тима е Людмил Хаджисотиров, който пък е помощник-треньор в „Рилски спортист”. Помощници ще му бъдат Даниел Клечков и Георги Давидов. Консултант на отбора ще бъде Росен Барчовски

Ето и младоците, които са в състава:

Адриян Секулов, Радослав Кочев, Кристиян Ставрев, Симеон Лепичев, Ерик Димитров, Димитър Димитров, Йордан Минчев, Александър Илиев, Алекс Уандие, Николай Вангелов, Александър Милов, Ангел Пейчинов, Венелин Христов, Румен Василев, Евгени Хаджирусев, Николай Георгиев, Ивко Ивков и Андрей Иванов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close