ЗлободневноРегионалниСамоков

Агресия в самоковско заведение

„Самоков 365“

Пореден случай на агресия в самоковско заведение. Действието се развива вчера /25 февруари/ към 17:30 – 18:00 часа. В популярен ресторант, който също е клуб на местните патриоти от ВМРО, влизат няколко души от ромски произход. По думите на персонала, който е на смяна в този момент, те са пристигнали видимо в нетрезво състояние и с желанието да се карат.

Групата е съставена от трима мъже и една жена, но двама от мъже  са в основата на агресивните нападки. Те влизат в заведението, където сервитьорът им обяснява че могат да консумират в рамките на един час, защото след това е пълно с резервации. Това отприщва вълна от нецензурни думи и дори заплахи към персонала и намиращите се в този момент възрастни посетители на заведението. На агресивните нападатели не им е отказано настаняване в ресторанта. От камерите, които са записали неприятния инцидент, се вижда че въпреки неприемливото им поведение те са настанени и обслужени.

По думите на собственика на заведението, където се е разиграл неприятният инцидент във вторник вечерта, това поведение е повече от грубо, а агресивните мъже са били видимо пияни.  Собствениците са подали жалба в РУ – Самоков.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close