ОбществоРегионалниСамоков

Абитуриентка с благодарност към ПП ГЕРБ за осъществяване на мечтания бал 

„Самоков 365“

Абитуриентският бал е един от най-вълнуващите мигове в живота, особено за младите момичета, които мечтаят за него, дълго се подготвят и го очакват с нетърпение. Но това е и едно скъпо удоволствие и не всяко семейство може да си го позволи.

Такъв е случаят с една самоковска дванадесетокласничка, чието семейство няма финансовата възможност да й осигури всичко необходимо. За целта обаче се намират благодетели. И голяма част от необходимите неща за бала са осигурени със съдействието на общинските съветници от ПП ГЕРБ – Самоков, които разбирайки за случая на драго сърце се отзовават.

И днес младата дама, може уверено да посрещне този специален ден и да пътува до Гърция, заедно със съучениците си. От своя страна момичето подготви благодарствено писмо, подписано като „една щастлива и благодарна абитуриента“.

„Благодаря Ви, мили хора, че сте съпричастни с мен! Искрено благодаря, че направихте празника за абитуриентски ми бал възможен. Признателна съм Ви за това, че избрахте мен в момент на трудност и ми помогнахте финансово, за да мога да празнувам със съучениците си“, пише развълнуваната и благодарна дванадесетокласничка.

Тя желае нейното име да не се споменава, но да не остава анонимен жестът, към нея, донесъл й много усмивки и щастие.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close